0703952550
Projects filed under: Presentation
Den 26 april 1986

, , ,

Hilex 30 år Tjernobyl 30 år sedan. Den 26 april 1986 startade en serie händelser som gjorde att vi startade Hilex Reklam AB i Vilhelmina. Då jobbade vi med att få RGV, Reinhold Grönlund Vilhelmina, även kallad Grönlunds Fiske att […]

View More
Grävmaskin dekor

,

Idag hjälpte vi Moody på Track & Lack med dekorer till en “liten” grävmaskin

View More
Vårkänslor :)

,

Här är en diskret bildekor på en mycket snygg Ford Mustang! Nicklas var ute och provade bilen i morse.

View More
Risfjells nya butik

, , , ,

Risfjells nya butik, jättetrevlig. Lycka till! Vi hann med fönstren och ljusskylten till invigningen, det kommer mer dekorer senare. En blivande kund ligger och tittar in:)

View More
Dekaler

, , , , , , ,

  Vi tillverkar dekaler i en mängd olika material och former, från statiska dekaler som inte har något lim (för fönster kakel plåt mm.) till dekaler med aggressivt häftämne för mjuka plaster (skotrar och motorcyklar mm.) Se mer dekaler, klicka […]

View More
Crafted Couture by Wilhja

,

Vi fick glädjen att tillverka backdrops för Vilhelmina-designern Carolina Rönnbergs (Wilhja) utställning i Stockholm 3 Feb-12 Mar. Överlappande storformatsutskrifter på brandklassad museiduk.  

View More
Marsfjäll Mountain Lodge 2015

, , ,

Custom skoterdekor för Wesslan på Marsfjäll Mountain Lodge i samarbete med Evil Engineering där vi mixade in MML loggan i Arctic Cat dekoren på skotern. Bilder från mässa i Stockholm.

View More
H2Sports Logo

, ,

Design av ny logotyp för H2Sports.

View More
VMF Illustration

, , ,

En affisch för Skogsstyrelsen/a href=”http://modelforest.se”>Vilhelmina Model Forest. Produktion, layout samt illustration i 3D av Hilex – Grafik & Webb.

View More
MML Arctic Cat 2014

, , ,

Custom skoterdekor för Wesslan på Marsfjäll Mountain Lodge i samarbete med Evil Engineering

View More
css.php