0703952550
Utbildning
Iphone

Lär dig använda din iPhone på bästa sätt

Vi börjar med AppleID, iCloud och inställningarna. Det är viktigt att börja rätt för att kunna få en bra upplevelse av din smartphone.

iCloud är stället där du säkrar din telefon, mail, bilder, kontakter inställningar mm. Du får även en egen iCloud.com mailadress. Där finns även en hel del programvaror som tex. ordbehandling, bildredigering, kalkyl, presentationsprogram mm.

Vi lär oss använda Find my iPhone, så vi hittar vår förlagda telefon.

Kameran är någonting som är en väldigt populär funktion går vi igenom, panoramabilder, ljusinställningar, videofilmning, slowmotion mm. Bild och filmredigering, beställa papperskopior och fotoalbum.

Vi lär oss att söka och installera intressanta appar

Vi går igenom många mer funktioner som, gps kartor, kompassen, lampan, miniräknaren, timern, flygplansläget, klockan, kontakter mm.

Kopplingen mellan andra produkter iPad, Mac, PC, TV mm. är något som kan verkligen öka värdet av din iPhone.

I kursen diskuterar vi inom gruppen tider och vad som är viktigt att behandla. Vi räknar med att vi hinner det mesta på 5 träffar på 2-2,5 timmar per gång.

Kontakta mig på telefon 070-395 25 50 eller maila på    hansg@mac.com

Man ser inte skogen för alla träd :)

Detta är en panoramabild skapad med en iPhone 6, den 4 juni 2016

Hilex Reklam vilka är vi?

1. Vilka?

 

Jag har jobbat med Apples produkter sedan 1983, med Macintosh i företaget sedan 1987. Redan 1989 började jag på att digitalisera bilder till vår Mac II, sedan 1994 har vi jobbat med Internet.

1999 la vi ner vår säljsajt för bilar, Norrlandsbilar, för att bilhandeln i norr inte tyckte det var nåt att satsa på :)

En av de största bilhandlarna i Norrland sa “Det där med Internet kommer inte att vara länge” :)

Vi har utbildat företagare och privatpersoner i datoranvändande sedan 1994.

Hans Grönlund

2. Vad gör vi?

 

Vi jobbar med Reklam i alla former och utbildning. Vi startade 1986 som en följd av Tjernobylolyckan. Vi har sedan dess producerat skyltar, bildekorer, design, dekaler, rollups, webbsidor, storformatsutskrifter, textiltryck, kläder, skyltsystem mm.

3. Varför utbildning?

 

Vi har utbildat sedan 1994. vår tanke från början var att fler än några få i Vilhelmina skulle få chansen att använda Mac. På senare år har det tillkommit iPhone, iPad, AppleTV, AppleWatch mm. så behovet av utbildning av Appleprodukter är större nu än någonsin.

css.php